Yggdrasilstam - Studentenscouting Wageningen

Welkom op de site van de Yggdrasilstam uit Wageningen. De studentenstam is onderdeel van scouting Die Wiltgraeff.

 

Studentenscouting de Yggdrasilstam bestaat uit jongvolwassen die voornamelijk studeren aan de Wageningse Universiteit, studenten uit andere steden en andere onderwijsinstellingen zijn net als niet-studenten of afgestudeerde ook van harte welkom.

 

De groep is ruim dertig jaar geleden in het leven geroepen door enthousiaste scouts die ‘thuis thuis’ actief waren bij hun scouting, en in Wageningen ook graag scoutingactiviteiten wilden doen met mede-scouts en met mensen voor wie scoutingactiviteiten nieuw is. 

Eens in de twee weken op woensdagavond is onze opkomst. We eten samen en hebben daarna programma. Dit kan variëren van primitief koken, een stad bezoeken tot een  eind wandelen. Eigenlijk kan je het zo gek niet bedenken of we doen het; bonbons maken, Bob rossen, vuurspuwen, BBQ'en in de winter, of op bezoek gaan bij een andere studenten scouting stam.

 

Ben jij een (aankomende) student in Wageningen? Ooit van scouting gehoord of misschien nog nooit? Maakt allemaal niet uit, want wil je op een leuke creatieve manier je vrije tijd besteden? Dan is de Yggdrasilstam, misschien wel wat voor jou! We nodigen je bij deze uit om eens te komen, je kunt dan ook gelijk mee eten. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer info.