Onze vereniging zou niet kunnen bestaan zonder de inzet van onze leden, zowel in commissies als in het bestuur. Daarom stelt het bestuur van 2020-2021 zich hieronder kort voor, en vertellen ze wat ze zoal doen bij de stam. 

Voorzitter: Vera

  
Ik ben Vera, 22 jaar en ik ben nu bezig met het vierde jaar van de bachelor Soil, Water, Atmosphere. Sinds dit jaar ben ik de voorzitter en kan ik mij daardoor extra inzetten voor de stam. Mijn favoriete opkomst is een creatieve opkomst zoals Bob Ross, maar ik vind een Murder Mystery Party ook erg leuk. In mijn vrije tijd wandel ik graag en hou ik ook erg van schilderen, haken en katten knuffelen.

Secretaris: Amber

Ik ben Amber, 20 jaar en ben bezig met mijn derde jaar van de bachelor Animal Sciences. Als secretaris regel ik de notulen, mail en allerlei andere administratie. Zoals mijn studie al aangeeft ben ik dol op dieren en mijn vrije tijd spendeer ik vooral met lezen, muziek luisteren, koken, films/series kijken en wijnen met mijn huisgenootjes. Mijn favoriete opkomsten zijn Ikea opkomst, sleutelspel en pubquiz.

Penningmeester: Bart

Goeiedag, mijn naam is Bart, ik ben 24 jaar en ik studeer Bos- en Natuurbeheer. Ik zit nu in het derde jaar van mn bachelor en wil volgend jaar hierin ook mijn master doen. Ik ben sinds april penningmeester van de stam. Mijn favourite opkomst is vla-rugby en vuurtjes maken. Mijn hobbies zijn wandelen, gitaar spelen en kippen knuffelen.

Materiaalbeheerder: Anne

Heey, ik ben Anne (V) en als materiaabeheerder hou ik overzicht over de spullen van de stam en doe ik een poging om de kasten geordend te houden. Ik heb Bos- en Natuurbeheer gestudeerd, en ben aan mijn master begonnen. Naast scouting en mijn studie ben ik vaak met creatieve dingen bezig zoals tekenen en borduren. Daarnaast ben ik tegenwoordig regelmatig op een kasteel te vinden, waar ik vrijwilligerswerk doe.