Onze vereniging zou niet kunnen bestaan zonder de inzet van onze leden, zowel in commissies als in het bestuur. Daarom stelt het bestuur van 2022-2023 zich hieronder kort voor, en vertellen ze wat ze zoal doen bij de stam. 

Voorzitter: Bart

Goeiedag, mijn naam is Bart, ik ben 25 jaar en ik studeer Bos- en Natuurbeheer. Ik zit nu in het vierde jaar van m'n bachelor en wil volgend jaar hierin ook mijn master doen. Ik ben sinds april voorzitter van de stam. Mijn favoriete opkomst is vla-rugby en vuurtjes maken. Mijn hobbies zijn wandelen, gitaar spelen en kippen knuffelen.

 

Ik ben Ruben, 20 jaar en ik studeer Biotechnologie. De taken van de secretaris zijn notuleren, het bijhouden van de mail, en nieuwe leden inschrijven! Ik ben ook leiding bij scouting "thuisthuis", ik schilder af en toe, en ik lees graag young adult boeken (want die hebben tenminste een goed einde). Mijn favoriete opkomst is het winterkamp, want die duurt extra lang :).

Secretaris: Ruben

Penningmeester: Casper

 

Hoi, ik ben Casper. ik ben 21 jaar oud en doe een master in Biotechnologie. Ik ben sinds 2019 lid bij de stam, en sinds april ben ik penningmeester. Mijn favoriete opkomsten zijn de biercantus, pubquizzen en vuurspuwen, om er maar een paar te noemen. Als ik niet met mijn studie of scouting bezig ben, hou ik van series kijken, een drankje doen met vrienden of wandelen.

Ik ben Lara, en ik ben nu bezig met het derde jaar van de bachelor Communicatie en Life Sciences. Als materiaalbeheerder probeer ik een overzicht te houden over de spullen van de stam. Als er iets vervangen moet worden ben ik degene die dit oppakt. Ik ben sinds 2019 met veel plezier lid van de Yggdrasilstam, mijn favoriete opkomsten zijn het maken van de bitterballenbaan, maar ook een rustigere opkomst zoals het maken van een Macramé plantenhanger.

Materiaalbeheerder: Lara